Zdaj tudi:
mini Poli protektor

Nikoli niste preveč
nori na Poli

oglej si video

Oblikovan z občutkom

Oblika reliefne zgornje ploskve na protektorju vizualno spominja na Poli klobaso, njegova površina pa zasleduje sijaj ovitka Poli klobase. Gladka notranjost poskrbi, da se protektor nežno, a odločno oprime Poli in jo tako ohranja svežo.

Za vsak Poli okus

Za 500 g in 200 g različico kraljice med piščančjimi klobasami in vse njune okuse. Omogoča neskončno lahkost izbire, ki norim na Poli prinaša svobodo pri pripravi sendviča in pestrost odprte zasedbe Poli klobas v domačem hladilniku.

poli mini za vsak poli okus skupinska

Funkcionalno dovršen

Skrivnost funkcionalnosti zaščitnega ovoja se skriva v skrbno premišljeni luknjici na površini protektorja, ki preprečuje efekt vakuuma in tako ščiti klobaso medtem, ko je shranjena v hladilniku.

poli mini funkcionalno dovrsen levaV2
poli mini funkcionalno dovrsen desnaV2

Popolnoma enostaven za uporabo

Uporaba protektorja je neverjetno enostavna, saj njegova oblika v vseh detajlih posnema obliko najbolj priljubljene piščančje klobase. Gladka notranjost zagotavlja nemoteno natikanje in nezahtevno čiščenje. Brez težav ga lahko peremo tudi v pomivalnem stroju.

ikona 1 ikona 2 ikona 3

Prijazen do okolja

Protektor je izdelan iz materiala s certifikatom, da je primeren za stik s hrano in izdelan z eno samo mislijo – vedno sveža Poli. Poli protektor in kartonček, v katerem je spravljen, je moč reciklirati.

PP PAP kanta