Od ustvarjalcev Poli klobase:
POLI LUNCHBOX

Nori na Poli
ste lahko kjerkoli

oglej si video

Pogled v notranjost

Premišljeno zasnovan nov Poli pripomoček POLI LUNCH BOX ni čarobna skrinjica, a vseeno omogoča, da vanj skrijemo različne okusne radosti, najprej pa smo seveda pomislili na Poli sendvič ali Poli klobaso. V njegovi notranjosti je še dovolj prostora, da shranimo najljubši sok, jabolko ali majhen posladek.

Privlačen dizajn, preprosta uporaba

Elegantna oblika produkta POLI LUNCH BOX sledi linijam Poli klobase, zato ga bodo ljubitelji visoke mode zlahka zamenjali za novo Louis Vuiton torbico. Poli barvni odtenek in odtis v formi Poli klobase na vrhnji strani funkcionalno dopolnjujeta polavtomatski način odpiranja s sprožilcem na dotik in avtomatsko zapiranje z oprijemalnim čepom.

Privlacen desing lunchbox zaprt sivo

Varen in skrben na vsaki poti

POLI LUNCH BOX ponuja vse, kar pričakujete od prenosne posode za hrano. Mehanizem zapiranja in morfologija produkta omogočata, da je hrana, shranjena v njem, tesno zaprta ter vseskozi sveža. Pripomoček je testiran za stik s hrano in reciklabilen. 

Varen in skrben na vsaki poti_levo Varen in skrben na vsaki poti_desno

Poli je zdaj lahko z vami kjerkoli

Tako velikost kot oblika POLI LUNCH BOXA omogočata, da ga lahko spravite v vsako torbo: moško, žensko, šolsko, potovalno, športno ... Še v kakšen malo večji žep bi šel. Kot tak pa je s svojo svežo vsebino vedno pripravljen na pot. Odpre se kjerkoli v trenutku, ko vam zakruli v želodcu.

Poli kjer koli_leva Poli kjer koli_desna