01 INFO naslov

#polimaraton
Letošnji 19. Poli maraton bo 19. junija in bo potrebno odpeljati vsaj 19 km.


Progo odpelješ blizu svojega doma (sam izbereš in določiš progo).
Vsi, ki ne boste mogli odpeljati proge v soboto, boste to storili v petek ali nedeljo, do 18. ure.


BREZPLAČNA PRIJAVA!
Tudi letos bo zaradi razmer potekal v virtualni obliki, a nič zato, saj smo lani spoznali, da se znamo organizirati tudi malo drugače. Celo razširili smo svoje mednarodne skupine in povečali prijave.
Kako boš dokazoval svojo prevoženo vožnjo?
Progo boš odpeljal/a na lokaciji, blizu svojega doma (sam/a izbereš in določiš progo). Svojo prevoženo vožnjo boš dokazoval/a z »tracking« aplikacijo STRAVA in objavo na svojem Facebook profilu s #polimaraton. V primeru, da ne boš uporabil/a »tracking« aplikacije, boš objavil/a fotografijo svojega števca ali selfie s poti in pripisal/a #polimaraton
Prijavljeni kolesarji, ki boste objavili sliko svoje prevožene vožnje s »tracking« aplikacije, boste prejeli novo vrhunsko in noro modno Poli kolesarsko majico.


V Poli maratonu so združeni ljubezen do rekreativnega športa, optimizem in veselje do življenja. To so vrednote, ki jih pooseblja najpriljubljenejša blagovna znamka POLI s svojo prepoznavno osebnostjo. Poli je izvirna, mladostna, duhovita – Poli je posebna in takšna je že več kot 40 let. Poli maraton, ki ga že 18. leto zapored organizirata Kolesarski klub Perutnina Ptuj in Perutnina Ptuj ob podpori partnerjev in več kot 500 prostovoljcev, tudi letos v juniju vabi k sodelovanju ljubitelje rekreativnega kolesarjenja in prijetne družbe.

Po dosedanjih odzivih udeležencev je to bila ena največjih slovenskih rekreativno-kolesarskih prireditev z največjim piknikom v mestu, organizirano animacijo za najmlajše in pestrim spremljevalnim programom zagotovo najokusnejši in najbolj zabaven rekreativni kolesarski dogodek pri nas. Na Ptuj vsako leto je vsako leto privabil okoli 4500 kolesarjev in obiskovalcev iz celotne Slovenije in tujine.

Letošnji 18. Poli maraton bo potekal v drugačni obliki, virualno, na Facebookovi platformi. Progo bo vsak odpeljal v bližini svojega doma in svoje izkušnje delil virtualno. Izkusili bomo sodoben - digitalni - način komunikacije, a zgolj zaradi trenutne epidemije virusa COVID 19.

Nadejamo se, da se drugo leto ponovno 

vsi srečamo na Ptuju.