Poli majice

Poli praznuje in vas nagrajuje. Nori izzivi prinašajo še bolj nore nagrade - Poli majice. So odštekane, smešne in unikatne, tako kot ti in Poli. Katera ti je najbolj všeč? Brž se loti Poli izziva, pa bo morda res tvoja!

#1

Poli meter

Majica METER

Si mahnjen ali samo mahnjena na frekvence, Herze in decibele, pa se ti niti sanja ne zakaj? Že ob najmanjšem zvoku zastrižeš z ušesi? Vladaš domačemu daljincu in se nikoli ne zadovoljiš z jakostjo zvoka ob gledanju napetih serij in akcijskih komedij? In te ravno takrat premami nenormalna lakota? Se tudi tebi zdi, da polni kvadratki za zvok neverjetno spominjajo na Poli? Hm, Hm, hm.

#2

Poli slušalke

Majica SLUSALKE

Si ne predstavljaš sveta brez glasbe? Se pravzaprav sploh ne spomniš, kdaj si se nazadnje sprehodila ali sprehodil do trgovine brez slušalk v ušesih? Te bolijo ramena, ker te prijatelji neprestano drezajo s komolci? Tudi ti pogrešaš polifonično melodijo za telefon z zvokom prvega ugriza v Poli? Čas je za nov komad v tvoji garderobi. Obleci Poli slušalke.

#3

Poli smer

Majica SMER

Si neustavljiv osvajalec ali hladnokrvna lomilka src? Si želiš v vsakem trenutku označiti enosmerno cesto med tvojim plenom in tabo? Ješ Poli z občutkom, počasi, zapeljivo in si po Poli vedno čutno oblizneš ustnice? Komuniciraš brez ovinkov ali polkrožnega obračanja? Si na pravi poti. Obleci se za nore pohode in postani upravljalec prometa na poletnih zabavah. V vsaki diskoteki. Na vsaki plaži.

#4

Švicarska Poli

Majica SVICARSKA POLI

Si nor ali nora na gore, kanjone, brezna in kantone? Ne zmoreš brez adrenalinskih športov in vsako leto oddelaš kak maraton (še posebej Poli maraton)? Te okus Poli spominja na Laro Gut in od hipsterjev poznaš samo Michaela von Grünigena? Smučaš, bordaš, skejtaš, karvaš, skačeš s padalom in imaš brez posebnega razloga vsaj dva bančna računa? Če vse to drži kot pribito, je zate prava majica – Poli Švicar majica.

#5

Kitajska Poli

Majica KITAJSKA POLI

Obožuješ znake, tatuje, simbole in druge hieroglife? Se nikakor ne moreš upreti skušnjavi in skeniraš vsako QR kodo, ki ti pade v oko? Razmišljaš o tatuju v katerem bi si v kitajščini zapisal, da si nor? Na Poli? Si tako radoveden, da bi lahko odpotoval v Peking samo zato, da bi znal prebrati napis v svoji najljubši kitajski restavraciji? Ja, saj vemo, še bolj bi bil nor na Poli, če bi se imenovala 保利?

#6

Poli jabolko

Majica POLI JABOLKO

Si velik ljubitelj ali ljubiteljica svežih jabolk in besed, ki se začnejo z majhnim i? Verjameš, da je dizajn v preprostosti in da je preprostost v dizajnu? Ne ješ hrane, dokler ni objavljena na tvojem Instagramu, svojo Poli pa najprej načneš z nežnim ugrizom v desni rob? Verjameš, da so ene stvari enostavno nore in v njih ne gre dvomiti? Prav. Predstavljamo ti čisto novo majico Poli jabolko. Samo zate.