Zlata Poli

Poli tudi na letošnji AGRI potrjuje najvišja priznanja, vsi ocenjeni izdelki iz Poli asortimana so prejeli zlata priznanja, skupno kar 7 (Poli, Poli z vrtninami, Poli s sirom, Poli light, Poli hrenovka, Poli coctail hrenovka, Poli mini hrenovka).

AGRA 2018: PERUTNINA PTUJ VNOVIČ POTRDILA NAJVIŠJO KAKOVOST MESA IN MESNIH IZDELKOV

Dolgoletne zaveze in prizadevanja Perutnine Ptuj na področju zagotavljanja najvišje kakovosti ob zvestih in zadovoljnih kupcih vsako leto potrjujejo tudi neodvisni strokovnjaki. To potrjuje tudi letošnja bera medalj v okviru 39. mednarodnega ocenjevanja kakovosti mesa in mesnih izdelkov pod okriljem 56. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA v Gornji Radgoni.

V kategoriji meso je linija Natur Premium iz piščancem prijazne reje že četrto leto zapored prejela zlato medaljo, prav tako piščančji kebab in fit nabodalca. V tej kategoriji je Perutnina Ptuj prejela skupno 16 zlatih in 8 srebrnih medalj ter posebno priznanje za tržno ponudbo mesa.

Skupno smo v kategoriji mesni izdelki prejeli 25 zlatih in 4 srebrna priznanja ter posebno priznanje za varovalne mesnine za izdelke z zmanjšano vsebnostjo maščob.

Naziv šampion kakovosti (prejmejo izdelki, ki so tri leta zapored ocenjena z zlato medaljo) je v kategoriji mesni izdelki prejel izdelek Pepe party mix – hrenovke z zmanjšano vsebnostjo soli.

Nazaj na sezam