Poli Petke Banerji internetna stran VR2

VR POLI PETKE

Končno jo imamo. Poli VR nagradno igro! Ker vsi, ki smo nori na Poli, si vseskozi želimo norosti. Še posebej takšne, ki nas izstreli v Ameriko na tekmo NBA.

Torej zakaj gre? Nagradna košarkarska igra v navidezni resničnosti, kjer zate navija Luka. 

 

Kratek opis tekmovanja VR PETKE in točkovanje

VR PETKE je košarkarska igra v navidezni resničnosti, kjer udeleženec v roku dveh minut poskuša zadeti koš s petih različnih pozicij. Na vsaki poziciji je gabion s petimi žogami, od katerih so štiri žoge vredne po eno točko, ena, posebej označena žoga pa je vredna dve točki. Ko udeleženec nadane VR očala, ima pred začetkom tekmovanja na voljo preprosta navodila za uporabo VR kontrol ter kratek trening s tremi poskusnimi meti, ki se ne štejejo k njegovemu VR rezultatu.
Največje možno skupno število doseženih VR točk je 30, pri čemer je 4 x 5 zadetkov vredno po eno točko in 5 zadetkov po dve točki.
Ob koncu VR igre udeleženca pozdravi animiran Luka Dončić, ki mu nastavi dlan za Hi5 Petko. S klikom na animirano Dončićevo dlan udeleženec lahko prispeva k dobrodelni akciji Hi5 PETKE/Žoge za šole, pri čemer se upošteva njegov rezultat VR tekmovanja. Hi5 Petka na noben način ne vpliva na rezultat nagradne igre PETKE in je zgolj prostovoljna gesta udeleženca VR tekmovanja.

Glavna nagrada je 2x potovanje v ZDA s poletom, nočitvijo in obiskom NBA tekme v sezoni 2019-20.

 

Lokacije in termini, da razširite med svoje znance, prijatelje

3.4.

SREDA

Ptuj, Qlandia

4.4.

ČETRTEK

Ptuj, Qlandia

5.4.

PETEK

Ljubljana, Šiška

6.4.

SOBOTA

Ljubljana, Šiška

7.4.

NEDELJA

Ljubljana, Šiška

12.4.

PETEK

Celje, Planet Tuš

13.4.

SOBOTA

Celje, Planet Tuš

14.4.

NEDELJA

Celje, Planet Tuš

15.4.

PONEDELJEK

Celje, Mercator

16.4.

TOREK

Celje, Mercator

18.4.

ČETRTEK

Maribor, Tabor

19.4.

PETEK

Maribor, Tabor

20.4.

SOBOTA

Maribor, Tabor

Več informacij za tiste, ki se boste udeležili promocijskih dogodkov in sodelovali v tekmovanju:

 

Kako se prijavim na VR Poli Petke?

Če tud' ti verjameš, da VR koš zadaneš, v VRsto se postavi, prepusti se zabavi.

Očala si nadeni, košev pet zadeni. Luki stisni petko, ko dlan ti nastavi.

 

Na sprejemnici prizorišča se prijaviš s poljubnim imenom, a pazi: ime se prikazuje na zaslonih in na tvojem Petke videu, zato naj bo takšno, da te ne bo sramotilo. Petke video se samodejno zajame med tvojo VR igro in se do spletne prijave anonimno hrani na www.petke.si. Do svojega Petka videa, ki namenjen sodelovanju v nagradni igri, dostopaš z unikatno QR kodo oz. ID številko na tvoji Petke zapestnico, in sicer 12 do 48 ur po koncu tekmovalnega dne. Če v 48 urah po dnevu tekme ne opraviš spletne prijave, se tvoj Petke video samodejno uniči, s tem pa tudi možnost tvojega sodelovanja v nagradni igri.

VR. Tekmuješ z VR očali in s kontrolno ročko z varnostno zanko, ki jo nastavi tako, da ti pomotoma ne zdrsne z roke. V virtualnem prostoru najprej poišči rdečo oz. zeleno točko. Če je točka rdeča, stopi nanjo in obarvala se bo zeleno, kar pomeni, da stojiš na pravi poziciji. Da začneš z igro, stisni sprožilec pod kazalcem na kontrolni ročki. V izogib vrtoglavici se ne premikaj sunkovito. Če se vseeno zgodi, da ti med igro postane slabo, zapri oči in snemi VR očala. Žal si med peščico uporabnikov, ki jim VR izkušnja ne ustreza.

Trening. Ko se pojaviš na VR igrišču, poglej ob svoj desni bok, kjer je košara s tremi žogami. Kontrolno ročko približaj žogi. Ko žogo obda rumen obroč, jo primi s sprožilcem pod kazalcem. Zadrži stisk, nameri na koš, zamahni in spusti sprožilec, ko ti zdi primerno. Če se zgodi, da se ti met ponesreči in ti žoga uide, je izgubljena. Pusti jo na tleh in nadaljuj z naslednjo.

Tekma. Po koncu treninga se samodejno znajdeš na prvi tekmovalni postaji. Na vsaki od petih postaj je pet žog. Zadetek z oranžno žogo šteje eno točko, zadetek z oranžno-rumeno žogo pa dve. Na voljo imaš le 120 sekund, zato ne oklevaj. Včasih je VR izkušnja tako močna, da pozabiš na resnico. Med menjavo VR postaj se v resnici ne premikaš. Vsi premiki v VR so samodejni.

Kako dam Luki Hi5? Po končanih metih ali po izteku 120 sekund se pojavi VR Luka, ki ti nastavi dlan. Ko mu s stiskom na sprožilec daš petko, se tvoj VR rezultat pretvori v Hi5 petke, s čimer Luki pomagaš pri promociji košarke med učenci, saj Perutnina Ptuj za vsakih 500 zbranih Hi5 podari darilni paket z žogami izžrebanim OŠ.

Z vsakim VR košem Petka se poveča, z vsakim VR košem večja je sreča.

Vsaka petka šteje, dobro voljo seje, ker Lukove Petke so žoge za šole.

Ampak to je animacija, kaj pa pravi Luka Dončić? Ker je gospod Luka Dončić v ZDA, smo mu priskrbeli pametno uro Apple Watch in aplikacijo, s katero lahko spremlja, koliko Hi5 prejme njegov virtualni dvojnik. Število prejetih Hi5 lahko spremljaš tudi ti na www.petke.si.

Moj VR rezultat je top! Kje je nagrada? Na nagradno igro se prijaviš prek QR kode oz. ID številke, ki sta zapisani na tvoji Petke zapestnici.

Tekme ni še konec, zmaga ni še tvoja, danes pač ne gre več brez spletnega boja.
Bogate nagrade čakajo nate, frende povabi, naj glasujejo zate.

Nagradna igra Poli Petke

Prijava. Za dostop do svojega Petke videa uporabi ID številko ali QR kodo svoje Petke zapestnice. Odprla se ti bo spletna stran www.petke.si, kjer te po prijavi čaka tvoj Petke video, ki je vse dotlej javnosti neviden. Po spletni prijavi imaš natanko 7 dni časa, da na svoj Petke video s pomočjo Facebooka zbereš odzive (enako štejejo všečki, komentarji in deljenje). Več bo odzivov, večja je možnost za osvojitev glavne nagrade. Odzivi, zbrani po 168 urah po prijavi, se ne upoštevajo.Končni rezultat je VR rezultat pomnožen s številom FB odzivov na tvoj Petke video. Če je tvoj končni rezultat uvrščen na lestvico stotih najboljših, prejmeš simbolično nagrado in sodeluješ vžrebu za glavno nagrado, ki bo 1.6.2019 na ptujskem Poli Maratonu.

Glavna nagrada je 2x potovanje v ZDA s poletom, nočitvijo in obiskom NBA tekme v sezoni 2019-20.

Srečno!

Obvestilo: Facebook ni organizator nagradne igre, z njo ni povezan in ne nosi odgovornosti za njeno izvedbo. Organizator nagradne igre je podjetje Perutnina Ptuj, ki je tudi pristojno za pomoč udeležencem in reševanje morebitnih težav pri sodelovanju.

 

 

Nazaj na sezam