Poli web stranski banner gremo v miami2

✨✨S POLI V MIAMI NA TEKMO LUKA DONČIĆA✈️🏀

Da se boste še bolje vživeli, vam razkrivamo program norega politastičnega potovanja v Miami.

1. dan, četrtek 27.2.2020 LJUBLJANA – ISTANBUL - MIAMI

Zbirališče potnikov ob 8.00 na letališču Brnik v Ljubljani in polet v Istanbul ob 9.40. Nadaljevanje poleta v Miami. Po pristanku na letališču (v večernih urah po lokalnem času) in po opravljenih mejnih formalnostih odhod do hotela in nočitev.

2. dan, petek 28.2.2020, MIAMI

Dopoldne krožni ogled Miamija (Ocean drive, Coconut Groove, Seaquarium, Little Havanna…).
Popoldne odhod do dvorane American Airlines in ogled tekme Miami Heat : Dallas Mavricks, kjer si bosta nasproti stala Goran Dragić in Luka Dončić. Nekaj časa za druženje navijačev. Povratek v hotel in nočitev.

3. dan, sobota 29.2.2020, MIAMI - EVERGLADES NP - MIAMI

Po zajtrku fakultativni izlet do narodnega parka Everglades, največjega ohranjenega tropskega parka v ZDA, v katerem si je moč ogledati bujno tropsko rastlinje ter številne živali, kot npr. krokodile, kače, morske želve, morske krave.... Vožnja z znamenitimi čolni na zračni propeler, nato pa povratek proti Miamiju. Popoldan odhod do dvorane American Airlines in ogled tekme Miami Heat : Brooklyn Nets. Povratek v hotel in nočitev.

4. dan, nedelja 1.3.2020, MIAMI – KEY WEST - MIAMI

Zjutraj odhod preko številnih mostov in otokov do znamenitega Key West-a. Med potjo postanek za uživanje ob karibskem morju. Ogled lokalnih znamenitosti ( carinarnica, Trumannova mala Bela hiša, najjužnejša točka ZDA...). Popoldan povratek v Miami in nočitev.

5. dan, ponedeljek 2.3.2020, MIAMI – ISTANBUL

Dopoldan prosto za kopanje in zadnje nakupe, nato pa pozno popoldan odhod proti letališču. Prijava na let in polet letala proti Istanbulu.

6. dan, torek 3.3.2020, ISATNBUL – ZAGREB – LJUBLJANA

Predviden pristanek v Istanbul v popoldanskih urah. Sledi let za Zagreb in transfer do Ljubljane. Predviden prihod v Ljubljano (parkirišče dolgi most) v večernih urah.

Nazaj na sezam