Poli maraton 2020 BO! 20. junija

 

 

Letošnji Poli maraton je že 18. po vrsti, ampak bo zaradi trenutnih razmer malo drugačen, kot smo navajeni. A nič za to, saj bomo druženje kljub temu izvedli - v virtualni obliki.

Kako letos sodeluješ na 18. Poli maratonu?

V soboto, 20. junija, moraš do 18. ure odpeljati vsaj 18 kilometrov za 18 let Poli maratona.

Progo odpelješ blizu svojega doma (sam izbereš in določiš progo).

BREZPLAČNA PRIJAVA!

Prijavi se. 

Skupen virtualen start bo kot je bilo v »ustaljenem programu«« Poli maratona, ob 11. uri. Predsednik Kolesarskega kluba Perutnine Ptuj mag. David Visenjak bo s strelom naznanil začetek prijetne sobotne vožnje.

Družabni program bo potekal skozi cel dan na LIVE FACEBOOK EVENTU POLI MARATON 2020. 

 

Kako boš dokazoval svojo prevoženo vožnjo?

Progo boš odpeljal/a na lokaciji, blizu svojega doma (sam/a izbereš in določiš progo). Svojo prevoženo vožnjo boš dokazoval/a z eno od izbranih »tracking« aplikacij (Strava, Sport tracker, Edomondo....) in objavo na svojem Facebook profilu s #polimaraton. V primeru, da ne boš uporabil/a »tracking« aplikacije, boš objavil/a fotografijo svojega števca ali selfie s poti in pripisal/a #polimaraton

Prvih 1000 kolesarjev, ki boste objavili sliko svoje prevožene vožnje s »tracking« aplikacije, boste prejeli dodatno Poli nagrado: kolesarsko majico.

 

DRUŽBENA ODGOVORNOST

GASILCI - PP za vsakega udeleženca poravna 1,00 EUR v sklad (vzpostavljen za ta namen) in nato zbrana sredstva nameni 10 gasilskim društvem (ki so bili stalni partnerji Poli maratona v preteklih letih).

 

Nazaj na sezam