INTERNET POLI NOV2018 21.11. poster

Poli ambasador - Luka Dončić

Kako najti odličnega Poli ambasadorja, ki odraža vrhunskost? Najti torej najboljšega, noro nad vsemi! TOP! Zvezdo.
Biti mora kot POLI.

Izviren, mladosten, duhovit in ambiciozen. Priljubljen in prepoznaven. Najvišje kakovosti.

Poli je uspelo. Zvezde je povezala s košarkarskim virtuozom Lukom Donćičem! S sodelovanjem Poli tudi napoveduje prodor na ameriški trg. In razvoj novih izdelkov. Če je Poli do zdaj bila zlati TOP, v eri z Donćičem pričenja svetovno zvezdništvo. Še bo boljša, čeprav si je to v tem trenutku težko zamisliti!

»Poli v Perutnini Ptuj zaseda posebno mesto. Verjamemo, da bo sodelovanje z Lukom Dončićem pomembno prispevalo k nadaljnji krepitvi prepoznavnosti, priljubljenosti in tržnega položaja naše osrednje blagovne znamke. Z blagovno znamko Poli načrtujemo prodor na ameriški trg, kar je v skladu z zastavljeno strategijo krepitve internacionalizacijo poslovanja, ter razvijamo nove izdelke v Poli asortimanu,« je ob današnjem uradnem podpisu pogodbe o sodelovanju z Lukom Dončićem povedal Tibor Šimonka, predsednik uprave Perutnine Ptuj.

Vrhunski šport in uravnoteženo prehranjevanje sta neposredno povezana. Luka Dončić pa je ob tej priložnosti izpostavil, da je ljubitelj Poli že od malih nog in da je piščančje meso iz Perutnine Ptuj redno na njegovem jedilniku, za katerega skrbi predvsem njegova mama. 

Lepo je bilo brati novico:
Poli na letošnji AGRI potrjuje najvišja priznanja, vsi ocenjeni izdelki iz Poli asortimana so prejeli zlata priznanja, skupno kar 7 (Poli, Poli z vrtninami, Poli s sirom, Poli light, Poli hrenovka, Poli coctail hrenovka, Poli mini hrenovka). A priznajmo, da je tale današnja veliko bolj sočna! 

Nazaj na sezam