Sendvic

Vse o Poli

Je Poli nora?

Ne, Poli ni nora. Je izjemno inteligentna, prefrigana, premišljena in prodorna. Poli je pametna. Nori smo mi.

Nori nanjo, se razume.

Poli je dosledna v svoji kvaliteti. Prihaja iz še vedno zelene narave, postopki izdelave so vrhunski in neoporečni že štiridesetdeset let, od leta 1974, ko je nastopila na trgu kot 1. obarjena piščančja posebna.

Čeprav je v zadnjih letih doživela posodobitve embalaže, identitete in temeljev blagovne znamke, njena notranjost ostaja nespremenjena že od samega nastanka.

Nenadomestljivo dober okus pa je dobil nove različice, ki razvajajo različne, a zahtevne gurmane. Poleg osnovne Poli so na trgu nastopile še Poli z vrtninami, Poli s sirom, Poli light, Poli narezek, Poli light narezek, Poli Snack in novost na trgu Poli Paté.

Poli je mednarodna.

Poli presega okvire Slovenije. Slovenija je res njeno sidrišče, njena odskočna deska in osnova njene kvalitete, a na Poli so nori od Skandinavije do Sredozemlja. Ni prva zgolj doma.

Vse več njenih oboževalcev je na Hrvaškem. Predvsem med mlajšimi je popularna tudi v Bosni in Hercegovini, nanjo pa vse bolj prisegajo tudi starejši. Njenega okusa in kvalitete pa se ne morejo obraniti niti v Srbiji.

Tudi dežele ostale Evrope jo poznajo kot drugačno. In postajajo nanjo vse bolj nori.

Predstavljamo pa jo tudi drugod po svetu – vedno bolj prodorno in vedno bolj uspešno.

Kako in kje je rasla Poli in z njo mi, pa poglejte v Poli muzeju!